Knooppunt Gorinchem afgesloten vanwege lekkage dieseltank

Foto: Pixabay
13 september 2018, 10:00
Verlopen

GORINCHEM - Woensdagochtend heeft Rijkswaterstaat enkele uren een deel van knooppunt Gorinchem afgesloten. Door een lekkage van een dieseltank van een vrachtwagen was een oliespoor op de weg ontstaan.

De dieseltank raakte lek door aluminium strips die een automobilist verloor op de A27. De vrachtwagenchauffeur kon de strips niet meer ontwijken. Op de vluchtstrook van de A27 ter hoogte van knooppunt Gorinchem kwam de vrachtwagen tot stilstand. Een berger en een reinigingsbedrijf zijn ter plaatse gekomen om de vrachtwagen te bergen en de weg te reinigen. 

Vanwege het oliespoor werd de lus van de A27 vanuit Utrecht naar de A15 richting Rotterdam rond 08.30 uur afgesloten. Automobilisten konden door de afsluiting niet vanaf de A27 vanuit Utrecht naar de A15 richting Rotterdam. Even na 11.30 uur werd de lus weer vrijgegeven. Vanwege de opruimwerkzaamheden werden rode kruizen geplaatst op de matrixborden boven de rijstrook. Verschillende automobilisten negeerden deze tekens en werden door de politie bekeurd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl