CBS Waardhuizen heet voortaan ‘De Verrekijker’

Foto: Facebook Regio Woudrichem
16 september 2018, 08:55
Verlopen

WAARDHUIZEN - Het is feest in Waardhuizen. Niet alleen werd de christelijke basisschool na maanden van verbouwen en vernieuwen heropend, ook werd de nieuwe naam zaterdag door Minister Carola Schouten en Wethouder Renze Bergsma onthult.

Om 13.30 uur verzamelden alle genodigden en belangstellenden zich op het vernieuwde plein. Hierna werden ze welkom geheten door Hennie Schermers de directeur van de basisschool. Na dit welkom was er een korte toespraak van Ton Lenting die het college van bestuur vormt van schoolvereniging de Stroming. Vervolgens sprak Gerarda v.d. Nat als oud bestuurslid, moeder en complete coördinator van de hele verbouwing. Hierna spraken de wethouder Renze Bergsma en burgemeester Noordergraaf hun waardering uit voor de samenwerking en de verbondenheid met elkaar waardoor de school bijna volledig door ouders en vrijwilligers is verbouwd.

Tot slot memoreerde Carola Schouten aan haar eigen schooltijd op de basisschool in Waardhuizen. Na haar mooie toespraak onthulden de wethouder en de minister samen de nieuwe naam: CBS de VerreKijker. Daarna mocht iedereen binnen een kijkje gaan nemen in de vernieuwde school.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl