Extra bussen op het traject van de Brabantliner

Foto: Pixabay
16 september 2018, 08:48
Verlopen

ALTENA - Busvervoerder Arriva heeft toegezegd op drukke momenten extra bussen in te gaan zetten op het traject van de Brabantliner. Dat gebeurt voornamelijk in de ochtend- en avondspits.

De Brabantse afdeling van het CDA vroeg afgelopen week aandacht voor ‘overvolle’ Brabantliners. De bussen rijden vanuit Breda en Oosterhout naar Utrecht. Reizigers klagen over volle bussen, die daardoor haltes in Hank, Nieuwendijk of Sleeuwijk moeten overslaan.

Arriva zet extra bussen in, naast de reguliere bussen. Desondanks kan het voorkomen dat de Brabantliner geen reizigers meer mee kan nemen. Dit komt ook doordat de Brabantliner enkel zitplaatsen heeft, vanwege de maximum toegestane snelheid van 100 km per uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl