Thema MusicAel ‘Made in Holland’

Foto: OV Juliana
16 september 2018, 21:19
Verlopen

ANDEL - Oranjevereniging Juliana organiseert ook dit jaar weer haar traditionele ‘MusicAel’ en net zoals voorgaande jaren zal het weer een verrassend muzikale avond worden.

Dit jaar is voor het thema ‘Made in Holland’ gekozen. Uiteraard is het AFC weer van de partij met dirigent Anno Appelo en als artiest is net als vorig jaar Jasper Taconis uitgenodigd. Jasper, die onder andere bekend is van theater en tv, heeft vorig jaar met zijn prachtige stem een diepe indruk achtergelaten bij de bezoekers en daarom is besloten om hem wederom uit te nodigen. Naast Jasper is ook zangeres Nicky van der Kuyp uitgenodigd die onder andere te horen was bij diverse musicals.

MusicAel wordt elk jaar door Oranjevereniging Juliana georganiseerd en is een concert toegankelijk voor iedereen die van populaire muziek houdt. Veel bekende Nederlandse muziek zal voorbijkomen deze avond, van Blof tot Boudewijn de Groot. Uiteraard is de ‘singalong’ ook dit jaar weer ingepland en kunnen de aanwezigen uit volle borst meezingen.

MusicAel vindt plaats op 29 september en kaarten kosten € 7,50 euro per stuk. In de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar bij de Spar en Drogisterij Verbeek in Andel of voor 10 euro bij aanvang. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ovjuliana.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl