32-jarige Woudrichemmer aangehouden

Foto: Archief
17 september 2018, 17:46
Verlopen

WOUDRICHEM - Zondagochtend is een 32-jarige man uit Woudrichem aangehouden, omdat hij was doorgereden nadat hij een voetganger had geschept.

De voetganger is een man van 22 jaar eveneens afkomstig uit Woudrichem. Hij liep rond 5.00 uur samen met iemand anders over de Middelvaart en werd vanaf achteren geschept door de auto. Het slachtoffer kwam in de sloot terecht. Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld.

De 22-jarige man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kon de dader snel opsporen en hij is bij zijn woning aangehouden. Hij was vermoedelijk onder invloed van alcohol. De man is ingesloten voor verder onderzoek. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl