Start jazzconcerten bij Jazz Hall ’72

Foto: Jazz Hall
19 september 2018, 18:39
Verlopen

GORINCHEM - Per 30 september starten de maandelijkse jazzconcerten ’18-’19 bij Jazz Hall '72 met de New Orleans Saints.

In Amerika denkt men hierbij aan de succesvolle American Football club, maar bij Jazz Hall ’72 staat de naam voor pure New Orleans Jazz. Opgericht te Haarlem in 1995 hebben zij al jaren de harten van de echte traditionele jazz-fans gevonden. De New Orleans Saints zitten niet in een muzikaal keurslijf, hetgeen resulteert in ‘vrije’ muziek met veel improvisatie die zo kenmerkend is voor de originele classic-jazz. Eens te meer maakt de Gorcumse jazzclub zich zondag 30 september op voor de opening van het jazzseizoen 2018-’19 met een heerlijk classicjazz concert, waarbij een gratis kopje koffie/thee voor de bezoekers niet zal ontbreken.

De kaartverkoop is op 30 september vanaf 10.30 uur aan de zaal van Stadspodium POGO aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. De entree is € 11,00. De aanvang van het concert is 11.30 uur. Meer informatie is te vinden op www.jazzhall72.nl en www.facebook.com/jazzhall72.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl