Bieschboschdag krijgt weer een uitgebreid programma

Foto: Bizcentrum Werkendam
20 september 2018, 07:37
Verlopen

WERKENDAM - Voor de 15e keer zal het centrum van Werkendam op zaterdag 29 september in de ban zijn van de Biesbosch. Dit jaar zal er nog meer te vinden zijn over de Biesbosch: Van actuele ontwikkelingen tot de ambachten van weleer. Voor jong en oud zal er weer van alles te beleven zijn.

Naast de gebruikelijke gezellige verkoopkramen, zal er dit jaar extra veel aandacht zijn voor alles wat met de Biesbosch te maken heeft. Naast de aanwezigheid van veel oude ambachten zal bijvoorbeeld ook natuurfotograaf Marco de Paauw een expositie van zijn fotomaterialen geven, is er een expositie van de schilderijen van vorig jaar overleden schilder Teus Verhoeven en zal De Ouwe Drijverschuit de entree van de Hoogstraat in stijl aankleden. Muzikale optredens deze dag zijn er o.a. van Archiefkring Hank, Zalmvisserskoor Ongestaagd, Shantykoor de Biesbosch en Muziekverenging Irene. Ook kunnen de kinderen zich deze dag wanen in de tijd van vroeger door het spelen van diverse Oud Hollandse spellen.

De dag begint om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Om 10.00 uur zal de dag officieel geopend worden door wethouder Matthijs van Oosten. Dit zal gebeuren door het onthullen van een bord in het teken van deze dag op de Hoogstraat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl