Schietsportvereniging De Rommert organiseert Ladies Night

Foto: Pixabay
20 september 2018, 23:52
Verlopen

ANDEL - Schietsportvereniging De Rommert in Andel organiseert een speciale avond voor vrouwen met interesse in de schietsport. Onder de noemer 'Ladies Night' zijn alle vrouwen van harte welkom om kennis te maken met de club en de sport.

Onder deskundige begeleiding kun je ervaren wat de schietsport inhoudt. Ervaring is niet nodig. De bedoeling is dat de avond laagdrempelig is voor iedereen die overweegt om lid te worden of om gewoon eens te komen kijken. Ook is er een gezellige bingo met leuke prijzen. Heb jij altijd al eens kennis willen maken met de schietsport, dan is nu je kans!

De Ladies Night wordt gehouden op 6 oktober. Voor meer informatie of aanmelden kan je een e-mail sturen naar regina@de-rommert.nl. De entree is 25 euro inclusief schieten, een hapje en een drankje en leuke prijzen. Het clubgebouw is gelegen aan de Neer-Andelseweg 6-E in Andel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl