Studieavond met Peter Pellemans in Rijswijk

Foto: Christenen voor Israel
20 september 2018, 07:31
Verlopen

RIJSWIJK - Op dinsdag 2 oktober is er in Rijswijk een studieavond van de Commissie Kerk en Israël Rijswijk met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: 'Is Jezus los verkrijgbaar van het Joodse volk?'

Kan de christelijke kerk tot haar bestemming komen zonder Israël? Geen enkele serieuze gelovige zou eigenlijk kunnen zeggen: “Ik heb eigenlijk niet zo veel met Israël”. Als dat zo is, mis je heel veel van wat de God van Abraham, Izak en Jakob op dit moment aan het doen is met en door Zijn volk. En wat Hij nog gaat doen. Gods Woord vertelt dat ‘het heil uit de Joden is’, en dat de ‘vervallen hut van David’ weer opgericht zal worden. God is bezig om Israël als volk en natie te herstellen, voordat de Koning Zelf straks terugkomt. God bereidt gelovigen nog steeds voor om ‘met Hem bijeen te brengen’ en ook om anderen daarvoor warm te maken.

De bijeenkomst vindt plaats in de Hervormde Kerk aan de Maasdijk 27 in Rijswijk. De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis. Spreker Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl