Overlast in pand aan de Nieuwstraat in Rijswijk

Foto: Archief
23 september 2018, 11:54
Verlopen

RIJSWIJK - De Woudrichemse wethouder Izak Koedoot onderzoekt of en hoe het pand aan de Nieuwstraat 23 in Rijswijk kan worden aangepast om de overlast die de bewoners veroorzaken in te dammen.

Directe aanleiding is een emotioneel debat dinsdagavond in de Woudrichemse raadszaal, waarbij omwonenden van het voormalige pand van Van Helden Tweewielers lieten weten dat zij grote overlast ervaren van de arbeidsmigranten die daar gehuisvest zijn. Volgens wethouder Koedoot gaat het om zo’n 35 personen.

Meerdere raadsleden eisten een snelle handhaving door het college. De buurt zou zich overvallen voelen door de komst van de arbeidsmigranten. De wethouder roept iedereen op om het hoofd koel te houden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl