Gezellige 2e hands-(merk) kledingverkoop BARAKA

Foto: Pixabay
24 september 2018, 07:21
Verlopen

VEEN - Op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober zal er weer een grote 2e hands-(merk) kledingverkoop plaats vinden aan de Bagijnhof 50 in Veen.

Er is een ruim aanbod van zowel mooie kinderkleding vanaf maatje 50-176 als dames- en herenkleding (XS-XXXL). Naast ook weer veel nieuwe kleding worden er ook tassen, schoenen, riemen, sjaals, sieraden, speelgoed en boeken verkocht tegen leuke kleine prijzen. Tussen de middag zal er heerlijke soep zijn met broodjes en vanaf 10.00 uur wordt er op beide dagen verse Poon en Kibbeling gebakken.

De opbrengst van deze dagen zal in zijn geheel geschonken worden aan Voedsel, Hulp- en Evangelisatiemateriaal in Kenia, voornamelijk in de sloppenwijken, gevangenissen en op de vuilnisbelt van Nairobi. U bent welkom op vrijdag 5 oktober van 9.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 6 oktober van 9.00 uur tot 13.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl