Goede start Biesboschzwemmers

Foto: Biesboschzwemmers
24 september 2018, 07:44
Verlopen

ROOSENDAAL - De eerste wedstrijd van het seizoen 2018-2019 was voor de minioren en junioren van de Biesboschzwemmers.

Aan de eerste wedstrijd in het zwembad hebben elf zwemmers deelgenomen en zij kwamen met een mooie oogst weer thuis. Er werd drie keer goud, een zilver en een derde plaats behaald, daarnaast werden er 23 persoonlijke records gezwommen. Als laatste werden er ook nog twee clubrecords en een limiet voor de Brabantse Winter Kampioenschappen gezwommen. Een mooi begin van het nieuwe seizoen.

Over twee weken is de eerste wedstrijd in de zwemcompetitie. In Papendrecht nemen de Biesboschzwemmers het op tegen PCG uit Gorinchem, De Geul uit Papendrecht en ZOB’66 uit Oud-Beijerland. De laatste twee ploegen komen uit in de landelijke C-klasse en PCG en de Biesboschzwemmers zwemmen in regioklasse afdeling 1.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl