Wethouder Ro van Doesburg lanceert nieuwe website

Foto: Studio Ziezo
24 september 2018, 21:24
Verlopen

GORINCHEM - Vrijdag 21 september lanceerde Ro van Doesburg, wethouder van de gemeente Gorinchem, officieel de nieuwe website van Mooi Gorinchem. De nieuwe website zet Gorinchem als grootste vestingstad van Nederland op de kaart om meer toeristen en bezoekers naar de stad te trekken.

Uit een enquête onder VVV-bezoekers blijkt dat bezoekers heel tevreden zijn over Gorinchem. De stad krijgt gemiddeld een 8 als rapportcijfer, een 8,5 voor de VVV en een 8,5 voor informatie over Gorinchem. Alle respondenten zouden Gorinchem aanbevelen bij vrienden of familie. Er worden in 2018 nog online campagnes uitgevoerd om het bezoek aan de website verder te laten groeien en meer mensen te laten zien dat Gorinchem een verrassende vestingstad is. Voor het toeristisch seizoen 2019 wordt de website uitgebreid met een Engels- en Duitstalige website om het buitenlandse bezoek beter te bedienen.

Daarnaast is Gorinchem Citymarketing gestart met het in kaart brengen van wensen en behoeften van ondernemers, zodat ook deze partners beter bediend kunnen worden. Uit onderzoek onder het bedrijfsleven blijkt dat 90% Gorinchem Citymarketing kent, 76% wil samenwerken en 81% wil een afspraak maken. Meer informatie is te vinden op mooigorinchem.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl