Sportavond jongerencentrum De Pomp

Foto: Jongerencentrum de Pomp
25 september 2018, 07:11
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 29 september organiseert jongerencentrum De Pomp in Almkerk een sportavond.

Er wordt verzameld tussen 19.45 en 20.00 uur bij De Pomp en men gaat met de fiets of auto naar een sportzaal die is afgehuurd. Het is dus van belang dat je sportkleding en zaalsportschoenen meeneemt. Na afloop gaat men in ieder geval nog snacken in De Pomp. Kosten voor deze avond bedragen € 3,- inclusief een gratis drankje. Ook (jeugd)groepen zijn van harte welkom. Aanmelden kan via opgave@depomp.com.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com of kijk op de website www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl