Natuurspeurtocht Rondje Woerkum

Foto: Yvonne Boekraad
28 september 2018, 07:34
Verlopen

WOUDRICHEM - Ontdek de groene geheimen van de vestingwallen van Woudrichem in de herfstvakantie.

Ben jij tussen de 4 en 10 jaar oud en heb je zin in een gezellige middag buiten met je hele gezin? Kom dan op vrijdag 19 of 26 oktober naar de vesting Woudrichem. Op de vestingwallen vind je een aantal verrassende, creatieve opdrachten. Men gaat snuffelen, voelen, maken, zoeken, misschien zelfs spetteren. Voor 7 euro borg krijg je een tas mee met alles wat je nodig hebt voor deze middag plezier. Neem zelf mee: je (groot)ouders en goede zin.

De start en eind van deze speurtocht is Rijkswal 34, huis De Sonnehoeck. Je mag vrij inlopen tussen 12.00 en 16.00 uur. Een vrijwillige bijdrage achteraf is welkom. Meer informatie is verkrijgbaar via rondjewoerkum@xs4all.nl of www.facebook.com/natuurspeurtochtrondjewoerkum. Rondje Woerkum wordt mede mogelijk gemaakt door Bapefo en het Stadsgidsengilde Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl