Proeven en Koken met topkok Patricia Snijders

Foto: Bibliotheek Altena
3 oktober 2018, 07:35
Verlopen

WOUDRICHEM - Voeding is in november het thema van Nederland Leest! Bibliotheek CultuurPuntAltena zal daar bij aansluiten met een Kook en Proef demonstratie.

Deze wordt gegeven op woensdag 31 oktober door Patricia Snijders, o.a. bekend als eigenaar en kok van KokenaandeMarkt in Geertruidenberg, waar zij tot en met 2017 werkzaam was. Nu is ze actief blogster van de The Flavourite Chef. Gezond koken staat bij veel mensen hoog op de agenda. Tijdens dit biebevent komen voedingstechnologie, milieu, gezondheid, cultuur en lifestyle en natuurlijk koken aan bod.

Biebevent nummer 4 vindt plaats op woensdag 31 oktober vanaf 19.30 uur in De Werf in Woudrichem. Deelname voor leden is gratis. Niet leden betalen € 5,00 contant aan de kassa. Je meldt je eenvoudig aan via het nieuwsbericht op www.bibliotheekaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl