Drommen mensen op weg naar kleinkunst in Werkendam

Foto: Marcel Vaandrager
4 oktober 2018, 17:35
Verlopen

WERKENDAM - Dinsdagavond 2 oktober stond het centrum van Werkendam in het teken van Kleinkunst.

In het Andries Visserhuis aan de Slikstraat speelde en zong pianist Bjorn Fidder uit Gorinchem, in de voormalige smederij aan de Kruisstraat was dichteres Erika de Stercke uit Gent te beluisteren en in Bistro Vrouwenhemel speelde gitarist en singer-songwriter Henk Boogaard uit Apeldoorn. Het publiek was in drie groepen verdeeld om alle locaties langs te gaan.

Organisator Marcel Vaandrager van het Nederlands Dichters Podium spreekt van een geslaagde avond. Na afloop verzamelden iedereen zich in bistro Vrouwenhemel om onder het genot van een drankje de geslaagde avond met elkaar te delen. Het bleef nog lang gezellig. Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door bistro Vrouwenhemel en de gemeente Werkendam.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl