Beste Dierenarts van Noord-Brabant 2018

Foto: pixabay.com
7 oktober 2018, 14:12
Verlopen

SLEEUWIJK - De stemmen zijn geteld, de uitslag is bekend: Dierenkliniek Sleeuwijk mag zich vanaf heden een jaar lang Beste Dierenarts van Noord-Brabant noemen. Van de vele duizenden stemmers wist Dierenkliniek Sleeuwijk het grootste aantal aan zich te binden.

Als prijs krijgt de dierenkliniek, naast de eer, onder andere een plaquette om op de praktijk te hangen. Daarnaast zullen zij een speciale plek krijgen op www.dierenartskiezen.nl, het platform dat de verkiezing organiseert. Onder de stemmers werd gratis dierenvoeding verloot. De verkiezingsstrijd werd voornamelijk online gevoerd: door slim gebruik te maken van sociale media spoorden de trouwe klanten van Dierenkliniek Sleeuwijk aan om te stemmen en anderen te enthousiasmeren voor de verkiezing.

In de landelijke verkiezing wist Ommelander Dierenkliniek Veendam de meeste stemmers voor zich te winnen. Deze praktijk mag een jaar de titel De Beste Dierenarts van Nederland voeren. 

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl