Avondje Chinees in jongerencentrum de Pomp

Foto: Archief
9 oktober 2018, 21:10
Verlopen

ALMKERK - Zo af en toe gaan wordt er op de culinaire toer gegaan in De Pomp en soms wordt dat gecombineerd met een bepaalde bestemming. Op 13 oktober gaat de reis naar China.

De bedoeling is dat er vanaf uiterlijk 18.00 uur gewerkt kan worden aan de eigen maaltijd oftewel: een soort workshop Chinees koken. Dat wordt dus hoe dan ook smullen, want eerlijk is eerlijk: van chinees bakken de meeste mensen maar weinig, maar het eten is heerlijk. Opgeven kan bij de crew via opgave@depomp.com of de app: 06-12811195. De kosten zijn € 3,- p.p.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com of ga naar de website www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl