Gemakkelijk middagje voor ACKC-Collecief

Foto: Arie den Hartog
9 oktober 2018, 15:41
Verlopen

ALMKERK - De tegenstander van ACKC was afgelopen zaterdag Thor uit Rotterdam.

ACKC had weinig moeite, via een 5-0 voorsprong na tien minuten kon ACKC gemakkelijk via o.a. de goed op schot zijnde Frank Bakker, Stef Mommers en Wietze de Vries de ruststand op 10-3 bepalen. In de rust werden de puntjes nog eens goed op de i gezet en liep ACKC in het tweede bedrijf gemakkelijk uit naar 16-3. Het gas ging er een beetje af, uiteindelijk werden de gasten getrakteerd op een 21-7 nederlaag.

Een uitslag die het klasse verschil overduidelijk weergeeft. Nog steeds staat ACKC samen met Korbatjo bovenaan ongeslagen aan kop. Komende zaterdag speelt ACKC een uitwedstrijd in Spijkenisse tegen Olympia. De aanvang is 15.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl