Nieuwe voorzitter voor vv Woudrichem

Foto: Archief
9 oktober 2018, 14:50
Verlopen

WOUDRICHEM - De leden van voetbalvereniging Woudrichem hebben in de Algemene Vergadering van maandagavond een nieuwe voorzitter gekozen.

Hanno de Joode nam het stokje over van Kees Braat, die deze functie 3 jaar heeft uitgeoefend. Daarvoor was Kees 3 jaar secretaris en eerder 11 jaar penningmeester. De leden kozen ook een nieuwe penningmeester Andreas Nederveen ter vervanging van Stephan van Leeuwen.

Tot slot werd Martijn van den Heuvel gekozen als bestuurslid Facilitaire Zaken. Remco verruilt deze functie voor die van bestuurslid Voetbalzaken. Daarmee is het bestuur van vv Woudrichem in de nieuwe organisatiestructuur nu compleet.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl