4 x Theaterhoppen in november

Foto: Theaterhoppen
11 oktober 2018, 07:27
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 3, 4, 10 en 11 november kun je voor de 5e keer Theaterhoppen tijdens het unieke Woerkumse huiskamertheaterfestival.

In één avond of middag bezoek je, lopend door de Woerkumse vesting, in kleine groepen van 25 personen, 4 speellocaties. Waar je in de huiskamers en bijzondere locaties op aanraakafstand kunt genieten van verschillende podium-genres. Ook dit jaar is er keuze uit een gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Met onder andere cabaret, theater, zang en kleinkunst.

Op zaterdagavond 3 november: absurdistisch cabaret, toneel, klassieke muziek en muzikaal cabaret, zondagmiddag 4 november: toneel, Franse chansons, kleinkunst en absurdistisch cabaret, zaterdagavond 10 november: stand up / cabaret, muziek, toneel en muzikaal theater en zondagmiddag 11 november: muziektheater, cabaret, muzikaal theater en cabaret. Het gehele programma en meer detail staat op www.theaterhoppen.nl. Daar kun je ook direct online je kaarten bestellen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl