Crea Café van Harte(n) opent officieel haar deuren

Foto: Hartenbrigade
11 oktober 2018, 21:38
Verlopen

GIESSEN - Donderdag 18 oktober opent, op initiatief van de Hartenbrigade, het 'Crea Café van Harte(n)' voor de eerste keer haar deuren uiteraard met koffie en appeltaart.

Of het nu gaat om spinnen, haken, breien, boetseren, schilderen, tekenen, kaarten maken of iets heel anders, ieder creatief talent is van harte welkom in de Jager in Giessen van 13.00 tot 15.30 uur. Er wordt geen hoge bijdrage gevraagd, ieder creatief talent is welkom om dit over te brengen op de andere deelnemers.

Benodigdheden? Slechts uw eigen materialen, wat lekkers en uw enthousiasme. Kom sfeer en appeltaart proeven. Aanmelden is niet noodzakelijk. De locatie is Sportcomplex de Jager aan de Parallelweg 35 in Giessen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl