Finalisten BizAwards Altena 2018 blij verrast

Foto: Bizawards Altena
15 oktober 2018, 10:18
Verlopen

ALTENA - 'Er is witte rook'. Of wie zich beter bij dít gezegde thuisvoelt: 'de kogel is door de spreekwoordelijke kerk'. De jury van BizAwards Altena 2018 heeft zich gebogen over de lijst van genomineerden, heeft met hen gesproken en kwam uiteindelijk tot een keuze.

Op 22 november staan nu 6 kandidaten in de spotlights tijdens de grote finaleavond van BizAwards Altena 2018 op Fort Altena. Voor Ondernemer van het Jaar 2018 zijn de finalisten: Ben en Günther de Rooy – De Rooy Hoveniers uit Dussen, Teo van Maastricht – Werkina BV uit Werkendam en Mark Timmermans van PT Creations uit Wijk en Aalburg.

Voor de titel Starter van het Jaar 2018 staan op de rol: Lonneke Kikkert – Ondernemen met Ballen uit Woudrichem, Sandy Spiering – DNS Solutions uit Almkerk en Gerlinda van der Stelt – FIB Boutique uit Werkendam.

De komende periode breekt een drukke tijd aan voor de finalisten. De jury brengt hen nog een bedrijfsbezoek, heeft dan de nodige vragen, de kandidaten gaan allemaal op de onvermijdelijke foto en er wordt een presentatiefilm gemaakt van alle ondernemers en hun bedrijf. Op basis van alle input worden dan op 22 november de winnaars bekend gemaakt tijdens een grote en grandioze Award-uitreiking.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl