Informatieavond comfortabel en veilig wonen

Foto: Altena 2019
18 oktober 2018, 21:03
Verlopen

EETHEN - Is uw woning al comfortabel én veilig genoeg voor de toekomst? Steeds meer mensen blijven langer thuis wonen in Nederland. Misschien heeft u die wens ook wel. Waar kunt u op letten? Welke aanpassingen kunt u doen? En waar kunt u nu al rekening mee houden?

Een inloopdouche, een thermostaatkraan, een hoger geplaatste vaatwasser zodat je niet steeds hoeft te bukken, een lichtspoor om ’s nachts het toilet te vinden; er zijn mogelijkheden genoeg! Maar denk bijvoorbeeld ook aan een camera bij de voordeur of een automatische deurontgrendeling. Het zijn gemakken waar iedereen plezier van heeft, onafhankelijk van leeftijd.

U bent van harte uitgenodigd voor de informatieavond rond dit thema op woensdag 24 oktober in Dorpshuis Teratina. U kunt binnenlopen vanaf 19.15 uur voor een kopje koffie. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. U bent van harte welkom aan De Korten Bruggert 7 in Eethen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl