Marieke Lucas Rijneveld bij Woerkums Literair Café

Foto: Pixabay
18 oktober 2018, 20:43
Verlopen

WOUDRICHEM - Het Woerkums Literair Café opent het 26ste seizoen op vrijdagavond 26 oktober met Marieke Lucas Rijneveld. Marieke werd eerder bij De Wereld Draait Door het grootste schrijftalent van Nederland genoemd.

In het kleintheater van de Teerkamer in Woudrichem heeft al menig groot schrijver acte de présence mogen geven. Marieke Lucas Rijneveld haar debuutroman ‘De avond is ongemak’ is het schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind.

Om haar in persoon te ontmoeten bent u van harte welkom bij het Woerkums Literair Café op 26 oktober. Donateurs betalen 35 euro per jaar; de toegangsprijs voor niet-leden is 15 euro en scholieren betalen 5 euro. Reserveringen kan via het e-mail adres woerkumsliteraircafe@outlook.com. Graag tot dan om 20:30 uur in de Teerkamer te Woudrichem.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl