Opleidingenmarkt op het Altena College te Sleeuwijk

Foto: Pixabay
19 oktober 2018, 07:20
Verlopen

SLEEUWIJK - Op dinsdag 6 november organiseert het Altena College van 19.00 tot 21.30 uur een unieke opleidingenmarkt voor leerlingen die de komende jaren een keuze moeten maken voor het vervolgonderwijs.

Deze opleidingenmarkt biedt een ruime keuze aan voorlichtingen van opleidingen op alle niveaus: 25 opleidingen op MBO-niveau en 37 opleidingen op HBO en WO-niveau. Het aanbod aan voorlichtingen is breed opgezet en biedt voor elk wat wils. Ouders/verzorgers en leerlingen van de klassen 3 en 4 vmbo(t), 3 en 4 Havo en 4 en 5 VWO zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tevens zijn de 4e klassen van de Schans uitgenodigd. De voorlichters staan ouders/verzorgers en leerlingen graag te woord bij de stands op de algemene markt als tijdens de specifieke voorlichtingsrondes waar leerlingen zich voor op kunnen geven.

MBO, HBO en WO-opleidingen zitten heel anders in elkaar dan de middelbare school. Dat maakt het zowel voor ouders/verzorgers als leerlingen een interessante avond omdat daar een klein stukje van te zien is op deze avond. Men verwacht dat er ook dit jaar weer een grote opkomst zal zijn. Om deze reden worden de bezoekers verzocht zoveel mogelijk met de fiets te komen of zich af te laten zetten voor de school.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl