Amerikaanse jazzmusici bij Jazz Hall ’72

Foto: Jazz Hall '72
21 oktober 2018, 10:09
Verlopen

GORINCHEM - Wie kunnen het American Songbook beter vertolken dan twee Amerikanen?

Petra van Nuis en Andy Brown wonen en werken sinds 2003 in Chicago. Petra werd geboren in Cincinnati. Vader Van Nuis emigreerde op jonge leeftijd van uit Den Bosch naar Amerika, waar hij als pianist en piano technicus werkte. Petra zong met Chicago-grootheden als Judy Roberts, Russ Phillips, Art Davis, Bradley Williams, Stewart Miller en veel anderen. Gitarist Andy Brown, geboren in New York, leidt een eigen kwartet en heeft gewerkt met vele grote namen als Scott Hamilton, Howard Alden, Kurt Elling, Barbra Streisand, e.a. Hij is dan ook een van de hoogst gewaardeerde jazz gitaristen in de States. Voor de liefhebbers van het American Songbook, denk aan Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Rita Reys en Frank Sinatra, Tony Bennett, Mel Tormé en Michael Bublé, wordt dit zeker een zeer aangename ochtend, waarbij natuurlijk het gratis kopje koffie/thee weer voor u klaar staat.

De kaartverkoop is op 28 oktober vanaf 10.30 uur aan de zaal van Stadspodium POGO aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. De entree is € 11,00. Jeugd tot 12 jaar vrij entree. De aanvang van het concert is 11.30 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl