Verdiende winst ACKC in topper tegen Korbatjo

Foto: ACKC
21 oktober 2018, 10:17
Verlopen

ALMKERK - Bij prima weersomstandigheden en veel publieke belangstelling ontving afgelopen zaterdag ACKC op het gezellige sportpark De Alm de tot dan toe mede koploper Korbatjo uit Oud-Beijerland.

ACKC moest na het nemen van de doorloopbal door de pupil van de week, Emma Pruyssen in de beginfase van deze sleutelwedstrijd eerst even de zenuwen wegspelen. Arné van Herwijnen maakte de laatste voor de rust en bracht de ruststand daarmee op 7-5.

De spanning bracht ook het publiek dat met zeer grote getalen op deze topper was afgekomen weer wat meer in beroering en ging luidruchtig achter hun team staan. De ploegen konden over en weer nog enkele keren tot scoren komen, uiteindelijk is ACKC beloond met een mooie 15-13 overwinning.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl