Tweede zege in de wereldbeker voor Marianne Vos

Foto: Archief Radio A-FM
22 oktober 2018, 09:57
Verlopen

BERN - Marianne Vos heeft haar tweede zege in de wereldbeker veldrijden van dit seizoen geboekt. De veldrijdster uit Babyloniënbroek was de beste in het Zwitserse Bern, waar ze in de slotronde landgenote Annemarie Worst achter liet.

Worst was in de voorlaatste ronde aangesloten bij Vos die er in de tweede ronde vandoor was gegaan. Ze werd nog wel tweede. Vos had eerder al de eerste wedstrijd om de wereldbeker gewonnen, in het Amerikaanse Waterloo, en verstevigde haar leidende positie in het klassement waarin de Belgische Sanne Cant tweede is.

De vierde cross om de wereldbeker is op 17 november in het Tsjechische Tabor.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl