Sensationele start Sjors Sportief en Sjors Creatief Werkendam/Woudrichem

Foto: Pixabay
24 oktober 2018, 10:00
Verlopen

WERKENDAM/WOUDRICHEM - Het sport- en cultuurstimuleringsproject 'Sjors Sportief en Sjors Creatief' in de gemeenten Werkendam en Woudrichem kende een vliegende start. Vanaf de kick-off op 10 oktober stond de teller na één dag al op ruim 200 inschrijvingen. Na een week is dit aantal dus al verdubbeld.

Dansen, freerunning, hockey, judo, scouting, turnen, tennis en boksen hadden binnen enkele minuten veel inschrijvingen. Aan de creatieve kant waren muziek maken, edelsmeden, houtbewerken, tekenen en schilderen heel populair. Kinderen krijgen het advies om de website www.sjorssportief.nl goed in de gaten te houden, want verenigingen bieden in verband met doorslaand succes nieuwe cursussen aan. Activiteiten die al vol zitten hebben vaak ook een wachtlijst. 

Via Sjors Sportief en Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier, vaak gratis, kennismaken met een grote verscheidenheid aan activiteiten, zonder meteen lid te hoeven worden. De gemeenten Werkendam en Woudrichem hebben samen met haar sportverenigingen/cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders de krachten gebundeld en het resultaat is te zien in het overvolle Sjorsboekje, waarin meer dan 50 activiteiten worden aangeboden. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit Werkendam/Woudrichem hebben een exemplaar van het Sjorsboekje ontvangen. Het boekje is ook in te zien op de website www.sjorssportief.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl