Kerstbingo in Hank door Stichting De Vlinder Activiteitencentrum

Foto: Pixabay
28 oktober 2018, 09:45
Verlopen

HANK - Vrijdag 23 november organiseert Stichting De Vlinder Activiteitencentrum een kerst bingo.

Een boekje kost 15 euro en er zijn leuke prijzen te winnen. Het doel van deze avond is om op een gezellig en laagdrempelige manier kennis te maken met de buurt en anderzijds wordt de opbrengst gebruikt om materiaal aan te schaffen voor de deelnemers. Koffie, thee en een koek zijn gratis. De zaal gaat open om 19.00 uur, zodat de bingo om 19.30 uur kan beginnen.

Opgeven voor de kerstbingo kan via e-mail op info@devlinder-activiteitencentrum.nl, via de facebookpagina ‘DeVlinder AC’ of telefonisch via 06-12437594. Geef u snel op want vol is vol. De locatie van deze bingo is aan Pastoor Lipsplantsoen 14 in Hank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl