Het Radio A-FM en Altena TV lijsttrekkersdebat

Foto: Radio AFM / Altena TV
31 oktober 2018, 19:39
Verlopen

ALTENA - Op woensdag 7 november organiseren Radio A-FM en Altena TV een lijsttrekkersdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Altena.

Tijdens het Radio A-FM en Altena TV lijsttrekkersdebat zullen de lijsttrekkers van de politieke partijen met elkaar in debat gaan over actuele onderwerpen. In een twee uur durend debat laten de lijsttrekkers u weten wat hun standpunten zijn en proberen zij u te informeren waarom u 21 november op hun partij moet gaan stemmen. De lijsttrekkers krijgen actuele stellingen voorgeschoteld en zullen hierover met elkaar in debat gaan.

De debatavond wordt op woensdag 7 november tussen 20.00 en 22.00 uur live uitgezonden op Radio A-FM en Altena TV. U bent ook van harte welkom om de uitzending live bij te wonen. Vanaf 19.30 uur kunt u binnenlopen en plaatsnemen op de publieke tribune in het clubhuis van Golfpark Almkreek aan het Hoekje 7b te Almkerk.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl