Kerstkransen maken op Prinsentuin in Andel

Foto: De Buitenbeentjes
31 oktober 2018, 09:22
Verlopen

ANDEL - Net als voorgaande jaren organiseert het Roparunteam van Prinsentuin Andel, De Buitenbeentjes, een workshop kerstkrans of kerstboompje maken.

De avonden vinden plaats op maandag 10 en dinsdag 11 december tussen 19.30 en 21.30 uur in de aula van de school op Buitenlaan 1 in Andel. Bloemschikdocenten zullen de deelnemers begeleiden. De kosten bedragen 17,50 euro per persoon, inclusief alle materialen. De helft van de opbrengst gaat naar stichting Roparun. Zij financiert verschillende initiatieven op het gebied van palliatieve zorg voor mensen met kanker. In 2019 zal het team van Prinsentuin voor de 15e keer meedoen aan de Roparun. De andere helft van de opbrengst gaat naar Rolf Ran. Hij zal in 2019 voor de negende keer deelnemen aan Alpe d’HuZes. Deze stichting financiert onderzoek naar kanker.

U kunt zich tot 14 november per mail opgeven bij T.dekruif@rocwb.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen en op welke avond u wilt komen. Geef ook aan wat u wilt maken: een boompje of een kerstkrans. U kunt De Buitenbeentjes en de kerstkransenactie volgen op Facebook.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl