Klussendiensten Altena slaan handen ineen

Foto: Trema Welzijn
31 oktober 2018, 19:04
Verlopen

ALTENA - De klussendiensten 'De Vijf Kernen' van de gemeente Werkendam en 'De Helpende Hand' van de gemeente Woudrichem, slaan de handen inéén en gaan samen verder als klussendienst Altena.

U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in uw huis. Echter soms wordt het moeilijk om kleine werkzaamheden in en om huis zelf te doen. U kunt dan iemand uit uw omgeving vragen, maar als niemand in de gelegenheid is te helpen kan de klussendienst mogelijk uitkomst bieden. De klussendienst bestaat uit een groep vrijwilligers die u helpen met het uitvoeren van het klusje. De klussendienst is voor ouderen, chronisch zieken, mensen met een beperking of inwoners die tijdelijk in bijzondere omstandigheden verkeren uit de gemeenten Werkendam en Woudrichem.

De kosten bedragen € 5,00 voor het eerste uur, gevolgd door € 3,00 per volgend half uur. Dit wordt, nadat de klus naar tevredenheid is uitgevoerd, contant afgerekend. Voor het aanmelden van een klusje belt u de klussendienst, zodat er wordt gekeken of de aanvraag past binnen de dienstverlening. Klussendienst Altena is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur op telefoonnummer 06-39585170.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl