Nerfgames bij jongerencentrum De Pomp

Foto: Archief
3 november 2018, 07:32
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 10 november organiseert Jongerencentrum De Pomp op veler verzoek weer een Nerfgames avond.

Heb jij zin in een actief avondje waarin je in teamverband allerlei bekende spellen speelt zoals ‘Capture the flag’ en ‘V.I.P.’? Zorg dan dat je erbij bent. Er wordt deze avond gebruik gemaakt van een sportzaal, dus neem je zaalsportschoenen of gymschoenen mee. Heb je een eigen Nerfgun, dan mag je deze natuurlijk meenemen. Voor veiligheidsbrillen en voldoende pijltjes wordt gezorgd. De entree is € 3,50 p.p. en er wordt om 19.30 uur bij De Pomp verzameld. Om 19.50 uur gaat men richting de sporthal.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend vanaf 20.00 uur en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com of kijken op www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl