Verkiezingsdebat in Xinix

Foto: Pixabay
3 november 2018, 07:26
Verlopen

NIEUWENDIJK - De regio Altena staat aan de vooravond van een grote verandering in de politiek. Wat gaat dit concreet betekenen, wat zijn de standpunten van de ‘oude’ partijen en wat hebben de ‘nieuwe’ partijen op hun beurt te bieden?

Deze en nog vele andere vragen zullen 15 november beantwoord worden op het grote verkiezingsdebat in de Xinix te Nieuwendijk. Alle regionale partijen zullen vertegenwoordigd zijn en zij zullen hun licht laten schijnen over zaken als kunst en cultuur, jeugd, sport en welzijn. Niet alleen zullen de partijen hun eigen standpunten toelichten, maar er is ook ruimte en tijd voor het publiek om actief deel te nemen aan de discussie.

Iedereen is van harte welkom om op donderdag 15 november het verkiezingsdebat bij te wonen. De zaal gaat open om 19.30 uur en de aanvang van de avond is 20.00 uur. De toegang is uiteraard gratis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl