Foodtruck Festival ‘1 Voor Allen, Allen Voor 1’

Foto: Pixabay
4 november 2018, 10:49
Verlopen

ALMKERK - Talentenschool De Almgaard in Almkerk organiseert op donderdag 20 december van 16.00 uur tot 20.00 uur een foodtruck festival met de naam ‘1 voor allen, allen voor 1’.

Als ouder wil je altijd het beste voor je kind. Maar wat als je wereld ineens op z’n kop staat? Eind juni van dit jaar heeft talentenschool De Almgaard in Almkerk deze situatie als school van dichtbij meegemaakt. Een leerling van de school heeft 29 juni het vreselijke nieuws gekregen dat hij Medulloblastoom heeft. Een agressieve vorm van hersenkanker. Dit heeft ervoor gezorgd dat de schoolleiding en de leerlingen van de school na zijn gaan denken over hoe het Prinses Maxima Centrum een warm hart toe te kunnen dragen.

De opbrengst van dit foodtruck festival zal gedoneerd gaan worden aan het Prinses Maxima Centrum, waar de leerling op dit moment onder behandeling is. Iedereen is van harte uitgenodigd. Kom allemaal met een lege maag naar dit evenement aan de Knotwilg 2 te Almkerk op 20 december.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl