Kerst-sfeerconcert door Van Alles Wà

Foto: Van Alles Wà
4 november 2018, 11:00
Verlopen

WOUDRICHEM - Zaterdag 15 december wordt er in de Rooms Katholieke Kerk aan de Visserdijk 15 in Woudrichem een Kerstsfeer concert gegeven door koor 'Van alles Wà' uit Andel.

Er worden natuurlijk kerstliederen gezongen, maar ook liedjes die passen in de tijd rondom Kerst. Kerst is voor veel mensen de tijd van samen zijn met familie en vrienden en te vieren dat het licht in de wereld is gekomen, maar wat aan de andere kant ook voor veel mensen een moeilijke tijd is. Het koor wil met dit concert voor alle mensen het licht in deze donkere tijd laten schijnen. Het wordt een verrassend concert door de diverse solo optredens en ook het lied van de trommelaar zal ten gehore worden gebracht. Dirigente Sabine Bakker heeft veel ideeën voor dit concert en dat zal tot uitdrukking komen bij de uitvoering hiervan.

Noteer de datum 15 december in uw agenda en Van Alles Wà hoopt u te ontmoeten op dit concert. De toegang is gratis en aanvang om 19.30 uur. Bij de uitgang, na afloop van dit concert, is er een collecte bestemd voor een goed doel.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl