Winter Wonder Woudrichem in de vesting

Foto: Archief Radio A-FM
4 november 2018, 10:47
Verlopen

WOUDRICHEM - Op zaterdag 8 december vindt de 4e editie van Winter Wonder Woudrichem plaats binnen de historische muren van deze eeuwenoude vestingstad. De wintermarkt biedt plaats aan ruim 100 deelnemers en is een van de grootste in de regio en trekt vele duizenden bezoekers naar Woudrichem.

Naast de wintermarkt vinden er vele andere activiteiten plaats op deze dag in en rondom de vesting als een verlichte vlootschouw in de historische haven, lampionnenoptocht, entertainment, rondleidingen en meer. De markt zal staan opgesteld in de smalle, sfeervolle straten en wordt gekenmerkt door de unieke sfeer die hierdoor ontstaat tussen de karakteristieke gevels en bezienswaardigheden.

De dag opent om 11.00 uur. U bent van harte welkom in de Vesting Woudrichem. Winter Wonder Woudrichem wordt gehouden in de Kerkstraat en de Hoogstraat.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl