Bakker Van Ballegooijen trakteert de Zonnebloem

Foto: De Zonnebloem
6 november 2018, 21:30
Verlopen

AALBURG/WERKENDAM - Tussen 12 en 17 november worden 5000 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem getrakteerd op een heerlijke oliebol.

De actie, die door het leven gaat als ‘de week van De Echte Oliebol’, is in het leven geroepen door een groep van ambachtelijke bakkers om eens per jaar met een kleine geste een brede glimlach op het gezicht van de Zonnebloemgasten en vrijwilligers te toveren. Een van de bakkers is Van Ballegooijen De Echte Bakker met winkels in Veen, Wijk en Aalburg, Andel en Werkendam. Hij zal de oliebollen gratis beschikbaar stellen voor de Zonnebloemafdelingen Wijk en Aalburg en Werkendam.

Voor dag en dauw zijn de echte bakkers van Van Ballegooijen al in de weer voor het bakken van ambachtelijke broden, gebakjes en natuurlijk de oliebollen. Van Ballegooijen is aangesloten bij het Echte Bakkersgilde. “We leggen een proeve van bekwaamheid af en moeten jaarrond bewijzen keurmerk-waardig te zijn. De ambitie is om steeds beter te worden, gebruikmakend van vakmanschap en passie voor authentieke bakkersproducten”, aldus Rien van Boven.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl