Kozakken Boys en trainer de Muijnck beëindigen samenwerking

6 november 2018, 21:20
Verlopen

WERKENDAM - Het bestuur van Kozakken Boys en trainer Jasper de Muijnck hebben in goed overleg besloten om de samenwerking te beëindigen.

Technisch directeur Kees Spaan laat weten: “Jasper heeft te kennen gegeven dat hij het niet voor elkaar krijgt om zijn voetbalvisie op de groep over te brengen. Ook na diverse gesprekken met de spelersgroep en technische commissie is er geen verbetering waar te nemen. Jasper en wijzelf hebben geen geloof meer dat dit alsnog zou gebeuren en daarom is het beter om de samenwerking te beëindigen.”

“Het is jammer dat zoiets als dit gebeurd, Jasper is een fijn persoon om mee te werken maar als het niet klikt tussen een trainer en de spelersgroep dan wordt het gewoon heel moeilijk. Gelukkig is het allemaal in goed overleg met Jasper gegaan. We gaan nu kijken om een vervanger te vinden,” aldus voorzitter Henk de Goeij. De komende tijd zullen de assistent trainers de taken van Jasper overnemen totdat er een nieuwe trainer is aangesteld.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl