Thomas Beijer met Canción y Danza in kasteel Dussen

Foto: John Vos
6 november 2018, 21:23
Verlopen

DUSSEN - Donderdag 15 november neemt een van de grootste pianotalenten van ons land, pianist en componist Thomas Beijer, zijn publiek mee naar het zinderende Spanje in het documentaireconcert Canción y Danza.

Samen met filmmaker Lucas van Woerkum creëerde Beijer deze nieuwe concertvorm, waarin live recital en documentaire naadloos in elkaar overvloeien. Afgewisseld met Van Woerkums prachtige ­filmbeelden, speelt Thomas Beijer een bloemlezing uit de mooiste Spaanse pianomuziek. Met onder andere muziek van Isaac Albéniz, Manuel de Falla en Joaquín Rodrigo. Daarnaast brengt hij ook zijn eigen compositie Poema del Cante Jondo ten gehore, een stuk dat is geïnspireerd op de poëzie van Federico García Lorca. Het belooft een prachtige avond in Spaanse sfeer in kasteel Dussen te worden.

De aanvang is 20.00 uur. De entree is 15 euro per persoon inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst. Reserveren kan via www.kasteel-dussen.nl of evt. telefonisch via de reserveringslijn 06-22150247.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl