Gemeente Altena verspreid verkiezingskrant huis aan huis

Foto: www.altena2019.nl
7 november 2018, 16:41
Verlopen

ALTENA - Vanaf woensdag 7 november wordt de verkiezingskrant huis aan huis verspreid in de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. In de speciale krant lees je meer over de verschillende partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen en over het stemmen.

U kiest samen met andere inwoners van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem een nieuwe gemeenteraad voor een nieuwe gemeente. Misschien weet u al precies op wie u gaat stemmen. Of u twijfelt nog. Of u vraagt zich af waarom u eigenlijk zou gaan stemmen. De samenwerkende gemeenten hebben de verkiezingskrant samengesteld om u goed te informeren over deze speciale verkiezingen.

Inmiddels heeft u ook de stempas al persoonlijk thuis ontvangen. Bewaar deze goed en maak in uw agenda ruimte om op woensdag 21 november aanstaande een van de stembureau’s in uw omgeving te bezoeken. Mocht dat voor u lastig zijn, dan gaat er ook een ‘stembus’ door de regio. Dit is een touringcar waar een mobiel stemlokaal in ingericht zal worden. Voor meer informatie verwijst de gemeente u naar www.altenakiest.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl