Vogeltentoonstelling de Biesboschzangers in Werkendam

Foto: Pixabay
7 november 2018, 07:30
Verlopen

WERKENDAM - Van 15 t/m 17 november wordt door Vogelvereniging 'de Biesboschzanger' uit Werkendam voor de 55e keer haar jaarlijkse vogeltentoonstelling gehouden.

Het belooft een mooie en gezellige tentoonstelling te worden waarbij een groot aantal vogels geshowd gaat worden in diverse kleuren en soorten. Hierbij valt te denken aan kleur- en postuur kanaries, magalaan sijs/kanarie, diverse kromsnavels, catharina parkieten, grasparkieten, verschillende soorten tropische vogels, spitsstaartamadines, gouldamadines en de driekleurenglans spreeuw. Kortom, een kleurrijk geheel en de moeite waard om dit te komen bekijken. Op dinsdag 13 november zullen de vogels door een drietal keurmeesters van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers worden gekeurd.

Tijdens de tentoonstelling zullen er ook opgezette dieren te zien zijn en zal een imker aanwezig zijn om te vertellen over haar hobby. Ook het rad van avontuur mag dit jaar niet ontbreken. De tentoonstelling zal worden gehouden in buurthuis De Burcht in Werkendam en is geopend vanaf 19.30 op 15 november. Op 16 en 17 november zijn de vogels te bekijken vanaf 14.00 en 10.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl