Agent krijgt trap in gezicht bij melding huiselijk geweld

Foto: Politie
9 november 2018, 12:01
Verlopen

WERKENDAM - Een 44-jarige man uit de gemeente Werkendam is donderdagavond 8 november aangehouden na een melding van huiselijk geweld. Een van de agenten die naar het adres ging, kreeg van de man een trap in het gezicht.

De politie kreeg donderdagavond 8 november een bezorgd kind aan de lijn die meldde dat zijn moeder en stiefvader ruzie hadden. Beide kinderen waren bang en waren het huis uit gevlucht. Toen de politie bij de woning kwam, troffen zij in de woning een agressieve man aan. De agenten betraden de woning om de situatie te bekijken. De bewoner liep naar de trap en wilde niet met de agenten in gesprek. Hij schopte bovenaan de trap naar beneden waar op dat moment een agent stond. De agent kreeg hierdoor een trap in het gezicht en raakte oppervlakkig gewond. Hij deed aangifte tegen de verdachte.

De man bleef agressief en werkte niet mee aan zijn aanhouding. Ondanks de inzet van pepperspray bleef de man vol in het verzet gaan. Uiteindelijk werd de man in de boeien geslagen en naar het politiebureau overgebracht. De vrouw had geen medische zorg nodig. Voor de kinderen is een zorgmelding gedaan bij Veilig Thuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl