Busvervoerder Arriva krijgt boete vanwege overvolle bussen

Foto: Pixabay
9 november 2018, 20:07
Verlopen

ALTENA - Scholieren en studenten die vanuit de regio Werkendam onderweg waren naar hun school in Breda, kregen begin dit schooljaar regelmatig te maken met volle bussen die de halte voorbij reden of bussen die niet op kwamen dagen.

Busvervoerder Arriva moet hiervoor nu een boete betalen aan de provincie Noord-Brabant. Arriva erkende de problemen, maar stelde ook dat er wel degelijk extra bussen en mankracht werden ingezet om de gaten te vullen. Voor de provincie is dit niet genoeg. Hoe hoog die boete is, blijft onduidelijk.

De provinciale statenfracties van ChristenUnie-SGP en het CDA hebben opnieuw vragen gesteld. De boete schijnt 10.000 euro te zijn, maar de fracties willen graag weten wat de gedupeerde reizigers daarvan terug gaan zien.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl