Man uit Woudrichem aangehouden na verkoopadvertentie voor wapens

Foto: Politie
10 november 2018, 18:22
Verlopen

WOUDRICHEM - De politie hield zaterdag een 33-jarige man uit de gemeente Woudrichem aan, nadat hij enkele dagen eerder een tweetal wapens op het internet te koop aanbood.

De politie stuitte enkele dagen geleden op de online verkoopadvertentie. Direct werd er een vordering gedaan aan de beheerder van de verkoopsite om zo het IP-adres van de verkoper te achterhalen. Na onderzoek kwamen de agenten uit bij een adres in de gemeente Woudrichem. Zaterdagochtend bezocht de politie het adres en doorzocht zij de woning op de aanwezigheid van wapens. Tijdens deze zoeking werden in totaal zes wapens aangetroffen. Vermoedelijk gaat het om luchtdrukwapens, maar een wapendeskundige binnen de politie zal hier nader onderzoek naar doen.

Ook werd er een gebruikershoeveelheid aan hard- en softdrugs aangetroffen. De wapens en de drugs zijn in beslag genomen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau en zit vast voor verder onderzoek.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl