Rotaryclub Geertruidenberg neemt kinderen mee naar de film

Foto: Pixabay
10 november 2018, 07:13
Verlopen

GEERTRUIDENBERG/ALMKERK - Op 14 november 2018 gaan 145 kinderen, met medewerking van Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland samen met kinderen van Nederlandse gezinnen in de Bijstandsuitkering, naar de fantastische mooie kinderfilm 'Super Juffie' in Service bioscoop Hollywoud in Almkerk.

In het goede doelen beleid van de Rotary past dit geheel in de doelstelling van Rotary en heeft daarom het initiatief genomen om de kinderen thuis op te halen en een gezellige middag te bezorgen met na de voorstelling een heerlijke zak friet met ranja.

De kinderen komen uit de gemeenten Drimmelen, Geertruidenberg en Werkendam; het voedingsgebied van Rotaryclub Geertruidenberg.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl