Huis aan huis actie van de gezamenlijke kerken in Andel

Foto: Pixabay
14 november 2018, 17:47
Verlopen

ANDEL - Wist u dat er kinderen zijn die al in geen jaren hun verjaardag hebben kunnen vieren, kinderen zijn die niet elke avond warm eten krijgen of dat er kinderen zijn die altijd in oude kleren of afdankertjes van andere lopen? En dat deze kinderen gewoon in Nederland wonen?

Voor al deze kinderen de stichting Kinderen van de Voedselbank opgericht, een stichting die zich inzet tegen de maatschappelijke gevolgen van kinderarmoede in Nederland.

Als gezamenlijke kerken in Andel wil men dit project met uw hulp financieel van harte ondersteunen. In Andel wordt voor dit project net voor de feestdagen weer een huis aan huis enveloppen actie gehouden waarmee om een bijdrage wordt gevraagd. De enveloppen worden vanaf 22 november bezorgd en op 26, 27 of 28 november weer opgehaald. U kunt uw gift ook overmaken op NL 65 INGB 0001607304 van zendingscommissie Gereformeerde Kerk Andel o.v.v. Kinderen van de voedselbank.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl